Medisch PMU – Dermatografie

Natuurlijk en onopvallend corrigeren

Op een natuurlijke manier verbeteren en camoufleren doe je met Medisch PMU oftewel Dermatografie. Kom langs in mijn salon in Apeldoorn voor het bespreken van de mogelijkheden!

Medisch permanente make-up is het verbeteren en/of camoufleren van:

  • Littekens
  • Striae
  • Brandwonden
  • Wijnvlekken
  • Hyper en hypo pigmentatie
  • Schisis (hazenlip) correctie van de lip-lijn

Lees hier verder als je op zoek bent naar informatie over cosmetische permanente make-up zoals wenkbrauwen en eyeliner.

  • Medisch PMU - Dermatografie. Huidtransplantatie
  • Biotic Phocea - PMU Pigment
  • Medisch PMU - Dermatografie. Litteken

Natuurlijk resultaat

Bij een medisch PMU-behandeling (Dermatografie) wordt de huid zodanig behandeld dat er geen “make-up effect” ontstaat, maar juist een natuurlijk en onopvallend effect wordt gecreëerd die passend is bij jouw huid, door bijvoorbeeld toevoeging van moedervlekken en/of adertjes).

Hoe werkt het?

Er wordt gewerkt door middel van twee methoden, namelijk needling en/of camouflage.

Needling:

Op de plek die behandeld wordt zet ik, door middel van de naald, kleine puntjes in de huid die ervoor zorgen dat de huid zich opnieuw gaat herstellen. Dit zorgt voor het opnieuw stimuleren van het genezingsproces én dat het litteken bijna niet tot niet meer zichtbaar zal zijn na de behandeling. Een litteken dat verharding heeft of juist dun is geworden, zal na behandeling als normale huid genezen.

Zodra met needling het gewenste resultaat is bereikt of als er vooraf wordt besloten dat pigmentatie de beste optie is, gaan we over op camoufleren

Camouflage:

Camoufleren houdt in dat je kleur aanbrengt in de huid. Dit wordt laagje voor laagje aangebracht, zodat het er natuurlijk uitziet. De plek die behandeld wordt zal hierna bijna niet tot niet meer zichtbaar zijn. Camouflage geeft geen “make-up effect”, maar zorgt er juist voor dat het behandelde gebied past bij de rest van de huid. Er wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld bloedvaatjes of moedervlekken in de huid. De behandeling is erop gericht om de verkleuring of littekens subtiel te laten verdwijnen

Intake

Tijdens de intake bespreken we de verwachting, mogelijkheden en wensen. We stellen dan samen een behandelplan op, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens de behandelingen.

Tarieven

Medische permanente make-up (Dermatografie) is een proces waarbij meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is nodig om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Medisch permanente make-up is maatwerk en daarom bespreken we altijd tijdens de intake hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld kun je denken aan drie tot acht behandelingen, afhankelijk van de omvang van de behandelplek en hoeveelheid nodige correctie. Tussen de behandelingen zitten pauzes zes weken, zodat de huid rustig kan herstellen en een optimaal resultaat wordt bereikt.

Neem contact op