Vivace

Huidverjonging in een oogwenk door microneedling en RF

De Vivace Microneedling Radiofrequentie (RF) behandeling is een zeer effectieve huidverjongingsbehandeling. Je fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en meer volume komt terug in de huid.

Bij de Vivace behandeling worden twee effectieve methodes voor huidverjonging gecombineerd in één apparaat om een optimaal resultaat te behalen (microneedling en radiofrequentie). Bij een Vivace behandeling zijn verschillende resultaten te behalen, denk hierbij aan:

 • Fijne lijntjes verminderen
 • Rimpels verminderen
 • Acne littekens verminderen
 • Littekens verminderen
 • Striae verminderen
 • Grove poriën verkleinen
 • Huid laten verstrakken
 • Volume terugbrengen in de huid
 • Hyperpigmentatie (pigmentvlekken) verminderen
 • Vivace Microneedling RF resultaat
 • Vivace Microneedling RF huidverbetering bij Professional Beauty in Apeldoorn
 • Vivace Microneedling RF huidverbetering bij Professional Beauty in Apeldoorn

Waarom de Vivace behandeling?

De Vivace behandeling zorgt voor een snel resultaat op gebied van verstrakking en vernieuwing van de huid, volume stimulatie, poriën verkleining, hyperpigmentatie en litteken vermindering.

In Amerika is de Vivace welbekend. Het apparaat is ‘FDA-approved’ en staat in de top 3 van huidbehandelingen. Dit komt onder andere door de zeer effectieve behandeling en het snelle en natuurlijke resultaat. Het wordt ook wel gezien als de “lunchbreak treatment”, omdat de huid na het behandelen op dezelfde dag al geen roodheid meer toont.

Tijdens de Vivace behandeling wordt de gewenste huid behandeld. Ik maak gebruik van Meso producten. Dit zijn hoogwaardige en hoog geconcentreerde producten die ik mix en afstem op het voor jou gewenste resultaat. Deze Meso producten geven een extra boost aan de Vivace behandeling.

Het is mogelijk om gezicht (en nek), striae of littekens te behandelen. Het is ook mogelijk om andere plekken op het lichaam te behandelen. Neem hiervoor contact op.

Toelichting over de twee methoden

Bij de Vivace Microneedling RF behandeling worden twee effectieve methodes voor huidverjonging gecombineerd in één apparaat om een optimaal resultaat te behalen (needling en radiofrequentie).

Microneedling

Microneedling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging. Er worden micro kanaaltjes in de huid gemaakt die onzichtbaar zijn voor het oog. Deze zorgen ervoor dat de collageen- en elastine-productie wordt gestimuleerd. Collageen en elastine wordt minder in de huid naar mate je ouder wordt en dat zorgt voor het verlies van volume, vermindering van de soepelheid in de huid en rimpelvorming. Door het needlen wordt het volume en soepelheid herstelt en rimpelvorming gereduceerd.

Radiofrequentie

Radiofrequentie wordt vaak ingezet bij het helen van wonden en het reguleren van de huid. Door de warmte die bij radiofrequentie wordt afgegeven, zorgt dit ervoor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken en de huid wordt verstevigd. Pigmentvlekken worden door de warmte afgebroken. Hierdoor zullen ze licht worden en verminderen.

Daarnaast worden de fibroblasten geactiveerd. Fibroblasten spelen een rol bij wondgenezing en zorgen voor de aanmaak van elastine en collageen. De fibroblasten houden je huid stevig en rekbaar en zorgen voor een snelle genezing.

Microneedling en radiofrequentie zijn twee methoden die zich richten op dezelfde behandelgebieden en hebben hetzelfde doel. Door deze technieken te combineren in de vivace behandeling, zorgt het ervoor dat deze elkaar versterken en er sneller het gewenste resultaat wordt behaald, dan wanneer deze technieken los van elkaar worden ingezet.

Kuurbehandeling

Als je nog nooit een Vivace behandeling hebt gehad is het belangrijk om een kuur te doen. Dit om een optimaal resultaat te bereiken. Een kuur behandeling zijn 3 tot 5 behandelingen (afhankelijk van het gewenste resultaat) die elke maand plaats vinden. Eenmaal behandeld met de Vivace is het vervolgens het beste om elk halfjaar of jaar een onderhoud behandeling te ondergaan.

Tarieven gezicht

BehandelingPrijsKuurprijsKorting
Losse behandeling€295,00
Kuur 3 behandelingen€885,00€795,00€90,00
Kuur 4 behandelingen€1.080,00€975,00€105,00
Kuur 5 behandelingen€1.475,00€1.325,00€150,00

Tarieven gezicht en nek

BehandelingPrijsKuurprijsKorting
Losse behandeling€350,00
Kuur 3 behandelingen€1.050,00€945,00€105,00
Kuur 4 behandelingen€1.400,00€1.275,00€125,00
Kuur 5 behandelingen€1.750,00€1.575,00€175,00

Tarieven striae en littekens

BehandelingPrijsKuurprijsKorting
Losse behandeling€250,00
Kuur 3 behandelingen€750,00€675,00€75,00
Kuur 4 behandelingen€1.000,00€895,00€105,00
Kuur 5 behandelingen€1.250,00€1.100,00€150,00
Afhankelijk van de grote van de striae en litteken kan de prijs wijzigen.

Maak een afspraak of neem contact op